Kuopion Joulutori

Hae mukaan myyntipalveluun

Hae mukaan MYYNTIPALVELUun

Joulutorin myyntipalvelussa yrityksen tuotemyynnin hoitaa kokonaisuudessaan Joulutorin henkilökunta. Myyntipalvelu tapahtuu modernissa lasikonttimyymälässä, jossa on vuosittain monipuolinen valikoima kotimaisten yrittäjien tuotteita. Myyntipalvelupaikkoja on rajattu määrä, ja vuosittain mukaan mahtuu n. 13-15 yritystä. Myyntipalvelu on kätevä vaihtoehto, mikäli kauppias ei itse pääse paikan päälle myymään tuotteitaan.

Myyntipalvelupaketti sisältää esittelytilaa lasikonttimyymälästä, myyntihenkilön ja tuotteiden myyntitoiminnan hoitamisen tilityksineen ja raportointeineen. Myyntihenkilö perehdytetään myytäviin tuotteisiin etukäteen yritykseltä saatujen tietojen perusteella. Järjestäjä vastaa myymälätilan kalustamisesta, somistamisesta ja tuotteiden esillepanosta.

Joulutorin myyntipalvelu (alv. 0)

Kokonainen tuotehylly | 325€ + 20% provisio arvonlisäverollisesta hinnasta
Kaksi hyllytasoa | 200€ + 20% provisio arvonlisäverollisesta hinnasta
Yksi hyllytaso | 100€ + 20% provisio arvonlisäverollisesta hinnasta

Mitat
-Kokonaisen tuotehyllyn mitat 54cm x 39cm x 190cm
-Hyllyyn on mahdollisuus lisätä tuotteiden koosta riippuen 4–5 hyllytasoa
-Hyllytasojen välinen korkeus 40cm

Myyntipalveluun tulevat tuotteet toimitetaan tapahtumanjärjestäjälle ennakkoon postitse tai henkilökohtaisesti, sekä valmiiksi hinnoiteltuna ja myyntivalmiina. Yrityksen omaan tuotehyllyyn voi toimittaa myös yrityksen käyntikortteja tai pieniä esitteitä. Tuotteita kannattaa toimittaa käytettävissä olevan hyllytilan lisäksi myös varastoon, josta järjestäjä voi tehdä täydennyksiä tapahtuman aikana. Mikäli tuotteet ovat loppumassa, on tapahtumajärjestäjä yhteydessä yritykseen mahdollisen lisätoimituksen tiimoilta. Myyntipalveluun osallistuva yritys vastaa omien tuotteiden toimituksesta ja pois noutamisesta, sekä niistä aiheutuvista kuluista. Lisätietoja löytyy tapahtuman osallistumisehdoista.

Tutustu etukäteen tapahtuman 
osallistumisehtoihin sekä varaus-ja peruutusehtoihin.