Kuopion Joulutori

Ravintolat ja kahvilat 2023

Leipomoliike Irene Partanen

Kalakukkoleipomo Irene Partanen on Kuopiossa sijaitseva leipomo, joka on erikoistunut leipomaan käsityönä useana vuonna Suomen parhaaksi valitut kalakukot. Kalakukot, riisipiirakat, lihapiirakat ja herkulliset munkit. Kaikki tuotteemme tehdään perinteitä kunnioittaen laadukkaista ja paikallisista raaka-aineista. 

Kokeneiden ja taitavien leipurien käsistä leipomollamme syntyy todellisella ammattitaidolla mualimankuulut kalakukot. Kun kaipaat mainioita makuelämyksiä, Kalakukkoleipomo Irene Partasen suussa sulavat tuotteet ovat oiva ratkaisu juuri tähän tarkoitukseen.

www.irenepartanen.fi

Joulun Lumo glögibaari ja kahvila

JOULUN LUMO GLÖGIBAARI JA kahvila

Sawohouse Underground ja Hurry Events toteuttavat tänä vuonna tunnelmallisen Joulun Lumo glögibaari & kahvilan Kuopion Joulutorilla. Tarjolla on perinteisiä jouluherkkuja lohikeittoa, maistuvaa riisipuuroa, pullaa, munkkeja, joulutorttuja ja pipareita, kahvia ja teetä.

Lignell&Piispasen glögibaarista kahvilakävijöille on tarjolla tuoksuvia jouluisia drinkkejä ja glögijuomia sekä alkoholillisina että alkoholittomina. Tule piipahtamaan jouluostosten lomassa ja istahtamaan hetkeksi tunnelmalliseen joulukahvilaan nauttimaan ihania jouluherkkuja. Jouluinen taustamusiikki sekä paikallisten muusikoiden viihdyttävä livemusiikki virittää kävijänsä jouluiseen tunnelmaan.

www.sawohouse.fi

Facebook/instagram @sawohouse_underground @SawoHouse @Maximkuopio

Tiktok @Sawohouse @Sawohouse_ug

A.Asplundin Bratwurst

A.Asplundin Bratwurst

A.Asplund tarjoaa Joulutorilla aitoa saksalaista bratwurstia!

Tule maistamaan aitoa saksalaista bratwurstia! Saksalaisten suosikkiherkut bratwurst ja currywurst ovat juuri sopivaa purtavaa talviseen markkinapäivään ja ne vievät sinut hetkeksi saksalaisille joulumarkkinoille. Haukkaa maukas bratwurst hot dog vaikkapa sinapilla, tai nauti lämmin currywurst herkullisen currykastikkeen kanssa.

A.Asplundin Rahkamunkit

A.Asplundin Rahkamunkit

A.Asplund tarjoaa Joulutorilla paikan päällä valmistettuja rahkamunkkeja joko heti syöntiin tai mukaan!

”Olemme pieni perheyritys Mäntyharjulta ja valmistamme tuotteemme aina paikan päällä. Olemme aloittaneet toiminnan v.1994 Saksassa, josta muutimme Suomeen paluumuuttajina v.2004 ja siitä lähtien olemme kiertäneet Suomessa erilaisissa tapahtumissa, markkinoilla ja messuilla. Olemme valmistaneet rahkamunkkeja saman herkullisen reseptin mukaan jo yli 20 vuotta!”

Facebook @Rahkamunkit

Hodarikoju
Pop-Up Joulumökki
pe-su 8.-10.12.

Hodarikoju

Tänä talvena Kuopion joulutorilla koetaan ainutlaatuinen street food -elämys, kun kuopiolainen Hodarikoju saapuu tarjoamaan suussa sulavia herkkujaan. Listamme kirkkaimpana tähtenä loistavat ensiluokkaiset premium-hodarit, jotka valmistuvat omien reseptiemme mukaan hyödyntäen pohjoissavolaisten tuottajien raaka-aineita.

Kaikki hodarimme on nimetty kuuluisien koirien mukaan. Voit valita suosikkisi, olipa se sitten Lennu, Beethoven tai Poliisikoira Rex. Uutuutena Kuopion joulutorilla lanseerataan päräyttävä – jouluteemainen makuelämys, ”Pukin Pikku Apuri”.

Hodarikoju laittaa hännät heilumaan! Koiraystävällisenä yrityksenä tarjoamme jokaiselle koiralle nakin kaupan päälle, kun koiranomistaja ostaa hodarin.

Hodarikoju on street food -catering-palvelu, joka tarjoilee katuruokaa pohjoissavolaisin maustein, luoden samalla ainutlaatuisia palvelukokemuksia. Toimimme ympäri Suomea, tarjoten palvelujamme niin yksityis- kuin yritystilaisuuksissakin.

www.hodarikoju.fi

Facebook @Hodarikoju / Instagram @hodarikoju

Hodarikoju
Pop-Up Joulumökki
pe-su 8.-10.12.