Kuopion Joulutori

Elintarvikkeet

Kanelimamma

Kanelimamma

Kanelimamma tarjoaa hyviä, palmuöljyttömiä herkkuja kauniissa lahjapakkauksissa, joita on ilo antaa ystäville ja sukulaisille joulun aikaan. Anna hyvää joululahjaksi! 

www.kanelimamma.com

Kanelimamman tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.

Namitupa

Namitupa

Namitupa on perinteinen, pieni ja suolainen karamellitehdas, jonka tuotevalikoimasta löytyy laaja valikoima laadukkaita, käsintehtyjä kotimaisia herkuttelutuotteita, vanhanajan karamelleja ja tulevaisuuden salmiakkeja. Pitkät perinteet ja uudet innovaatiot muovautuvat Namituvan leipurien käsissä mauiksi, jotka herättävät muistoja ja synnyttävät elämyksiä. Salmiakit (myös korkeasta verenpaineesta kärsiville ja odottaville äideille sopivat glykyrritsiinivapaat salmiakit!), polkakaramellit ja Enkelin Eväspussit ovat varmasti mieleisiä joululahjoja!

www.namitupa.fi

Namituvan tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.

L´ABC DEL GUSTO

L´ABC DEL GUSTO

”L’ABC del Gusto” myy upeita italialaisia tuotteita. Joulumökistä löydät raaka-aineita, jotka täyttävät intohimoisen italialaisen ruuan ystävän tarpeet, ilman näitä ruokakomerosi ei ole täydellinen! 

Daniele ja Paolo ovat työskennelleet intohimoisesti elintarvikkeiden parissa jo 18 vuoden ajan. Kokemuksensa ansiosta he valitsevat sinulle ainutlaatuisia makuelämyksiä ja kertovat upeita tarinoita italialaisen ruuan ympäriltä. 

Tervetuloa! 

Café Nazca

Café Nazca on kuopiolainen 2017 perustettu pieni kahvipaahtimo. Tuotteisiimme kuuluu erilaiset itse paahdetut kahvit ja kahvierikoisuudet, kuten viskitynnyrissä kypsytetty kahvi ja itse paahtamallamme raakakaakaolla maustettu suklaakahvi. Kahvin lisäksi tuotteisiimme kuuluu erilaiset teelaadut sekä erilaiset maustetut kaakaot. 
 
Kahvimme ovat eettisten ja ekologisten arvojen mukaisesti kasvatettu ja osa kahvistamme on luomusertifioitua. Kaikki teemme ja kaakaomme ovat luomusertifioituja.

www.cafe-nazca.fi

Café Nazcan tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.

Mauntekijä

MAUNTEKIJÄ

Mauntekijä Oy toimii Lappeenrannassa, Etelä-Karjalassa. Sinapit, nekut ja jälkiruokakastikkeet valmistetaan alusta alkaen käsityönä vanhojen reseptien mukaisesti ja toivomme perinteisten herkkujen maistuvan myös kaikille asiakkaillemme!

Hujasen Hunaja

HUJASEN HUNAJA

Hujasen luonnontuotteet ovat aidosti kotimaisia ja itsevalmistettuja!

Makoinen hunaja kerätään omilta mehiläisiltä Maaningalla ja luonnonmarjat Savon metsistä. Joulumarkkinoiden valttituotteeksi noussut mesimarjahillon marjat kulkeutuvat Savoon Oulun seudulta. Tätä herkkua ei kovin monesta paikasta löydy. Kuopion Joulutorilla Hujasen Hunaja tarjoaa vierailijoiden joulupöytiin viemisiksi hunajan ja hillojen lisäksi joulu- ja konjakkisinappia ja monia eri marjamehuja: mustaherukkaa, mansikkaa, puolukkaa ja karpaloa.

Jo lähes 30 vuotta luonnontuotteillaan ympäri Suomea torimyyntiä tehnyt Hujasen Hunaja on myös palkittu Maaningalla Vuoden yrittäjä -tittelillä vuonna 2000.

Ykköskukon loimulohi

Ykköskukon loimulohi

Ykköskukon Joulumökistä herkullista paikan päällä valmistettua loimulohta. 

Kotileipomo Vaula

Kotileipomo Vaula

Kotileipomo Vaula on pieni gluteeniton kotileipomo Suonenjoelta, joiden valikoimaan kuuluu mm.gluteenittomat leivonnaiset ja gluteeniton leipä. Kaikki tuotteet laktoosittomia sekä parhaista raaka-aineista tehtyjä.

Taste savo pop up

Taste Savo pop up lähituotepuoti nostaa näyteikkunaan paikalliset tuottajat, Euroopan palkitut ruokalahjat sekä mukaan ostettavat pohjoissavolaiset maistuvat lahjat. Lähiruokaa ja joulun tunnelmaa, tervetuloa keräämään maistuvimmat ideat, lahjakortit ja savolaiset elämykset pukinkonttiin! Tervetuloa makumatkalle koko Euroopan herkullisimpaan jouluun!

Lähiruokapuodissa mukana Ravintolamestarit, Harald, Junnisten tuohityöt, Lignell&Piispanen, Ateljee keltainen talo, Mesiheinä, Nenosen mansikkatila, Willimaku, Alahovin tila, Hiekkalan tila, Vaittilan marjatila, Ketoinen, Kuopiohunaja, Ilmatar Natural, Tiukkapipo, Eväsmiesten makkarat, Valkosipulihauki, Kauraparta ja Talkkuna

Joulutorilla Taste Savon myymälää operoi Ravintolamestarit, jonka toimitusjohtaja ja alueen virallinen ruokalähettiläs Eeva Mertanen on intohimoinen lähiruoan puolestapuhuja.

Mualiman napa tuotteet

Joulutorin Herkku&Lahja -myymälästä löydät suositut Kuopiossa suunnitellut ja valmistetut Mualiman Napa tuotteet.
Valikoimassa Mualiman napa -kahvi, magneetti, t-paita, lippalakki ja muki (uusi tuote, tulossa myyntiin 16.12.!).

www.mualimannapa.fi

Mualiman Napa tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.