Kuopion Joulutori

Elintarvikkeet 2023

Taste savo pop up

Taste Savo pop up lähituotepuoti nostaa näyteikkunaan paikalliset tuottajat, Euroopan palkitut ruokalahjat sekä mukaan ostettavat pohjoissavolaiset maistuvat lahjat. Lähiruokaa ja joulun tunnelmaa, tervetuloa keräämään maistuvimmat ideat, lahjakortit ja savolaiset elämykset pukinkonttiin! Tervetuloa makumatkalle koko Euroopan herkullisimpaan jouluun!

Joulutorilla Taste Savon myymälää operoi Ravintolamestarit, jonka toimitusjohtaja ja alueen virallinen ruokalähettiläs Eeva Mertanen on intohimoinen lähiruoan puolestapuhuja.

Taste Savon pop up myymälässä mukana: Alahovin viinitila, Eväsmiehet, Hiekkalan Marjatila, Ilmatar, Iltalypsy, Kauraparta, Lignell & Piispanen, Nenosen mansikkatila, Puijon ravintolat, Puijo Peak, Rantalan tila, Siljas design, Sydännaiset, Taito Shop Kuopio, Tiukkapipo, Tundra Natural, Vaahteramäen Mumma & Pappa, Vaittilan marjatila, Virtalan tila, Pesolan pihviliha, Puutarhuri Sanna Sutinen.

www.ravintolamestarit.net

Facebook/Instagram: @ravintolamestarit

Poikain Parhaat

poikain parhaat

Poikain Parhaat on nuori ja innovatiivinen elintarvikealan yritys, joka valmistaa laadukkaita juomatuotteita sekä kuiva- ja marjatuotteita vahvalla käsityöleimalla ja rakkaudesta aitoihin raaka-aineisiin.

Poikain Parhaiden tarina sai alkunsa vuonna 2016 kun aloitimme glögituotannon Tampereella.

www.poikainparhaat.fi

Faebook/Instagram @poikainparhaat

Poikain Parhaat tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.

Afro Asian Food Shop

afro asian food shop

Afro Asian Food Shop on kiertänyt ympäri Suomen markkinoita ja nyt se saapuu myös Kuopion Joulutorille myymään herkkujaan.

Heiltä löytyy kattava valikoima kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Näiden lisäksi heiltä löytyy myös lakuja, paljon erilaisia manteleita, kuten: joulu-, kaneli- ja lumimanteleita sekä myös tuoreita taateleita.

Tervetuloa ostoksille!

Facebook/Instagram @afroasianfoodshop

Namitupa

Namitupa

Namitupa on perinteinen, pieni ja suolainen karamellitehdas, jonka tuotevalikoimasta löytyy laaja valikoima laadukkaita, käsintehtyjä kotimaisia herkuttelutuotteita, vanhanajan karamelleja ja tulevaisuuden salmiakkeja. Pitkät perinteet ja uudet innovaatiot muovautuvat Namituvan leipurien käsissä mauiksi, jotka herättävät muistoja ja synnyttävät elämyksiä. Salmiakit (myös korkeasta verenpaineesta kärsiville ja odottaville äideille sopivat glykyrritsiinivapaat salmiakit!), polkakaramellit ja Enkelin Eväspussit ovat varmasti mieleisiä joululahjoja!

www.namitupa.fi

Facebook @namitupa

Instagram @namitupa_finland

Namituvan tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.

Kala-Lappi

Kala-lappi

Isän ja ukin jalanjäljissä Vesa Lappi oppi kalastamaan jo ennen kävelytaitoa. Lukemattomien vesistöjen äärellä vietettyjen tuntien ja lepppäsavun lumoavassa tuoksussa kasvamisen jälkeen hän halusi tarjota saman kokemuksen muillekin. Kala-Lappi syntyi intohimosta, osaamisesta ja tahdosta tehdä työtä paremman kotimaisen kalaruuan puolesta.

Kylmäsavustukseen Lappi hurahti jo 90-luvulla, jolloin hän valvoi öitä savustamisen äärellä parhaan maun takaamiseksi. Kala-Lapin tuotteiden valmistuksessa perinteistä käsityötä on täydennetty modernilla teknologialla. Uniikin valmistusprosessin kaikki ohjelmistot ja teknologia on suunniteltu ja valmistettu itse.

www.kalalappi.fi

Facebook @Kala-Lappi

Instagram @kalalappi

Hujasen Hunaja

HUJASEN HUNAJA

Hujasen luonnontuotteet ovat aidosti kotimaisia ja itsevalmistettuja!

Makoinen hunaja kerätään omilta mehiläisiltä Maaningalla ja luonnonmarjat Savon metsistä. Joulumarkkinoiden valttituotteeksi noussut mesimarjahillon marjat kulkeutuvat Savoon Oulun seudulta. Tätä herkkua ei kovin monesta paikasta löydy. Kuopion Joulutorilla Hujasen Hunaja tarjoaa vierailijoiden joulupöytiin viemisiksi hunajan ja hillojen lisäksi joulu- ja konjakkisinappia ja monia eri marjamehuja: mustaherukkaa, mansikkaa, puolukkaa ja karpaloa.

Jo lähes 30 vuotta luonnontuotteillaan ympäri Suomea torimyyntiä tehnyt Hujasen Hunaja on myös palkittu Maaningalla Vuoden yrittäjä -tittelillä vuonna 2000.

Ykköskukon loimulohi

Ykköskukon loimulohi

Ykköskukon Joulumökistä herkullista paikan päällä valmistettua loimulohta. 

Kotileipomo Vaula

Kotileipomo Vaula

Kotileipomo Vaula on pieni gluteeniton kotileipomo Suonenjoelta, joiden valikoimaan kuuluu mm.gluteenittomat leivonnaiset ja gluteeniton leipä. Kaikki tuotteet laktoosittomia sekä parhaista raaka-aineista tehtyjä.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Savujuustot Saaremaine Oy

savujuustot saaremaine oy

Saaremaine Oy myy Virosta alkutuottajien tuottamia savujuustoja ja savumakkaroita. Saaremaine on toiminut Suomessa jo 14-vuotta.

Tervetuloa ostoksille!

Facebook @SAVUJUUSTOT

Café Nazca

Café Nazca on kuopiolainen 2017 perustettu pieni kahvipaahtimo. Tuotteisiimme kuuluu erilaiset itse paahdetut kahvit ja kahvierikoisuudet, kuten viskitynnyrissä kypsytetty kahvi ja itse paahtamallamme raakakaakaolla maustettu suklaakahvi. Kahvin lisäksi tuotteisiimme kuuluu erilaiset teelaadut sekä erilaiset maustetut kaakaot. 
 
Kahvimme ovat eettisten ja ekologisten arvojen mukaisesti kasvatettu ja osa kahvistamme on luomusertifioitua. Kaikki teemme ja kaakaomme ovat luomusertifioituja.

www.cafe-nazca.fi

Facebook @cafenazcakuopio

Instagram @café.nazca

Café Nazcan tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.

Anna Marian Jouluherkut & kauneus AnnaMaria

Anna Marian Jouluherkut & kauneus AnnaMaria 

Olen kotikaupunkiini Kuopioon maailmalta palannut keittiöalan ammattilainen ja ruuanlaitto ja leivonta ovat aina olleet intohimoni. Lisäksi Oriflame kauneus- ja hyvinvointituotteet ovat lähellä sydäntäni. 

Tarjolla on omilla resepteillä valmistettuja jouluherkkuja – joulusinappia, hilloja ja kinuskia, kakkuja, pikkuleipiä, pipareita ja piparkakkutaloja. 

Ja kaikki ihan ite tehty! 

Lisäksi Oriflame kauneustuotteita – jokaiselle varmasti jotain sopivaa. Voit myös tilata valmiita yksilöllisiä joululahjakoreja yrityslahjoiksi tai ihan itelle. 

Ostamalla Oriflame Pelastakaa lapset ry:n hyväntekeväisyyspaketteja autat samalla vähävaraisia lapsiperheitä Suomessa. 

Instagram @kauneus_annamaria
p. 044 989 2556 
http://fi.oriflame.com/?store=annao
linktr.ee/Annaosmani

Mauntekijä

MAUNTEKIJÄ

Mauntekijä Oy toimii Lappeenrannassa, Etelä-Karjalassa. Sinapit, nekut ja jälkiruokakastikkeet valmistetaan alusta alkaen käsityönä vanhojen reseptien mukaisesti ja toivomme perinteisten herkkujen maistuvan myös kaikille asiakkaillemme!

www.mauntekija.fi

Instagram @mauntekija

Mualiman napa tuotteet

Joulutorin Herkku&Lahja -myymälästä löydät suositut Kuopiossa suunnitellut ja valmistetut Mualiman Napa tuotteet.

www.mualimannapa.fi

Mualiman Napa tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.