Kuopion Joulutori

Vaatteet ja asusteet 2023

TIIKU

tiiku

TIIKU on kuopiolainen, tyylikkään leikkisä vaatebrändi, jonka missiona on luoda iloa ja kestävää kauneutta arjen ainutlaatuisiin hetkiin.

Kotimaisuus, vastuullisuus, esteettisyys, yhteisöllisyys ja hyvän jakaminen ovat TIIKUn ydinarvoja.

www.tiiku.fi

Instagram @tiiku_clothing

Tiikun tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.

Roosan

”ROOSAN on vuonna 2020 perustettu yritys, joka valmistaa käsityönä ainutlaatuisia hiusasusteita ja helmikoruja. Yrityksen takaa löytyy Roosa, joka suunnittelee ja luo jokaisen tuotteen kotoa käsin Kokkolassa. ROOSANin valikoimasta löydät ihastuttavia asusteita niin arjen piristykseen kuin juhlatyylin kruunaamiseenkin.


”Olen aina rakastanut käsillä tekemistä ja nauttinut oman kädenjälkeni näkemisestä. Kun vuonna 2020 pandemia iski, vapautui enemmän aikaa käsitöiden tekemiseen. Tuolloin syntyi unelma oman yrityksen perustamisesta, ja näin ROOSANin tarina sai alkunsa.”

Jokainen tuote on huolella valmistettu ja niissä näkyy käsityön jälki sekä rakkaus yksityiskohtiin.”

www.roosan.fi

Facebook @Roosan / Instagram @roosan.fi

ROOSAn tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.

StyleOne

StyleOne

StyleOne:n yrittäjä Mia on kotoisin Asikkalasta on kierrellyt ympäri Suomen myymässä villatuotteitaan eri toreilla ja markkinoilla. Villatuotteista villahousut-, paidat ja sukat ovat aitoa kotimaista villaa. Muiden laadukkaiden villatuotteiden, kuten alpakan ja angoran, maahantuontia Mia hoitaa kotimaisten tuotteiden ohella. Toreja ja markkinoita kierrellen yrittäjänä pääsee matkustamaan ja tapaamaan uusia ihmisiä, se on täällä mukavinta!

Sukkamummo

SUKKAMUMMO

Kuopion torillakin tuttuna torimyyjänä ollut Helena valmistaa omin käsin ja laatua vaalien villasta kudottuja villasukkia, lapasia ja kynsikkäitä lapsille ja aikuisille. Lisäksi Joulutorilla on tarjolla patalappuja ja muita jouluaiheisia käsitöitä. Villatuotteissa Helena suosii sellaisia materiaaleja, jotta tuotteiden konepesu on mahdollista. 

Käsityöt Helena aloitti jo lapsena oman perheen maatilalla lampaita kerien. Lampaiden villa lähetettiin Pirtin kehräämölle ja postissa kulkeutui uudet villalangat suoraan kotiin neulottaviksi. Innokkuus käsitöihin ja eläkeiän vapaus saavat Helenan pitämään yrittäjyyttä yllä, “Sukkamummona” leikillisesti sanoen. 

IHANIA

Ihania on lahtelainen ompelimo, jossa on valmistunut käsityönä asusteita ja muita ihanuuksia vuodesta 2016 Sari Väisäsen käsissä. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaiset pannat, pipot, turbaanit ja muut kauden asusteet. 

Ihanian maailmaan pääset tutustumaan osoitteessa

www.ihania.fi 

Facebook/Instagram @ihania.fi

IHANIAn tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.