Kuopion Joulutori

JOULUN LUMO -GASTROBAR & GLÖGIBAR

Joulun Lumo kattaa kävijöille palkitun ruokamaakunnan herkulliset helmet maistettaviksi, elettäviksi, koettaviksi ja nautittaviksi. Piipahda rennosti glögillä tai maistelemassa sesongin herkkuja – kokonaisuus tarjoilee alueen parhaita paloja maukkaissa merkeissä koko perheelle.

Ravintolan tarjonnasta vastaa GastroBar B/P, joka tunnetaan niin Suomen parhaimmiksi äänestetyistä burgereistaan kuin onnenkyyneleet poskelle vieräyttävistä lähiruoasta luoduista fuusio- ja street food herkuista.

Glögibaarin pannut pitää kuumana Hurry Events, jonka höyryävässä valikoimassa komeilee pohjoissavolaisia glögituotteita tutustuttavaksi – esimerkiksi Nenosen Mansikkaglögiä ja Euroopan yhtenä parhaana ruokalahjana palkittua Willimaku glögiä. Lisäksi voi maistaa mm. Hiekkalan vaaleaa luomu omenaglögiä, mansikka – tai mustaherukkaglögiä sekä Loimun vuosikertaglögiä.

Euroopan maukkain joulumenu rakentuu vahvasti alueen tuotteisiin. Sapasten muodossa voi tutustua esimerkiksi Kala-Lapin, Pesolan Pihvilihan, Willimaun, Peltolan Bluen, Kuopio Hunajallan sekä useiden paikallisten makujen maailmaan. Lisäksi listalla on esimeriksi Finnwildin sorsanmaksa-parfait, Rantalan tilan lammasta sekä talkkunaan ja Siilin Myllyn tuotteita. Tarjolla on myös joulun ajan klassikkoa – riisipuuroa. Tiedossa on siis sekä helppoa, nopeaa että pikkuisen parempaakin tarjontaa kaikenikäisille – ja mikä tärkeintä, ennennäkemätön kattaus lähiruokaa ja paikallista osaamista.

Joulun Lumo - Gastrobar & Glögibar ravintolat löydät Joulutorin ravintolateltasta