Kuopion Joulutori

Tundra Natural – käsintehty suomessa ja savon sydämessä

Tundra natural

Käsintehty Suomessa ja Savon sydämessä
Tundra Natural -tuotemerkki ja sen takana oleva yritys VersoGrow on perustettu 2016, ajatuksenaan yhdistää pohjoisen uniikit luonnontuotteet suomalaiseen designiin ja käsityöhön. Alkujaan Lapissa idean saanut yritys, joka on aidosti arktinen juuriltaan, valmistaa saippuoita ja kylpytuotteita nykyisin pienessä pajassaan Siilinjärvellä. Kaikki tuotteet ovat Avainlippu -merkin saaneet. 
 
Luonnollista luksusta kotiin ja kylpyyn 
Tundra Natural -tuotteet ovat puhtaasti suomalaisia, ekologisia saippua- ja kylpytuotteita, jotka ovat käytännöllisiä lahjaideoita itselle ja ystäville. Perinteisellä menetelmällä käsintehdyt luonnonsaippuat ja shampoot samalla kosteuttavat ihoa ja hoitavat hiuksia ja päänahkaa. Yrttikylvyt rentouttavat mieltä ja virkistävät kehoa. Saippuat valmistetaan käsin omassa pienessä pajassa suurella sydämellä. Yrtit on poimittu omasta metsästä sekä loput hankittu suomalaisilta poimijoilta tai viljelijöiltä.  
 
Kauneutta luonnosta 
Haluna oli kunnioittaa luontoa raaka-aineiden valinnassa, käyttää pohjoisen kasveja ja vieläpä tuoda kauneutta kotiin ja luksusta kylpyyn. ”Olen myös aina ihaillut luonnon kauneutta, sellaisena kuin se on, ja siksi halusin tuoda sen myös tuotteisiini ja pakkauksiini.  Ja mikä tärkeää, ympäristöystävällisistä tuotteista voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ja antaa toisillekin lahjaksi.”  

https://www.tundranatural.fi/

Tundra Natural tuotteet löydät joulutorin Herkku & Lahja -lasikonttimyymälästä.