Kuopion Joulutori

Tundra Natural – käsintehty suomessa ja savon sydämessä

Tundra natural

Käsintehty Suomessa ja Savon sydämessä


Tundra Natural -tuotemerkki ja sen takana oleva yritys VersoGrow on perustettu 2016, ajatuksenaan yhdistää pohjoisen uniikit luonnontuotteet suomalaiseen designiin ja käsityöhön. Alkujaan Lapissa, virtaavien jokien ja pohjoisten metsien lähellä syntynyt yritys valmistaa saippuoita ja kylpytuotteita nykyisin pienessä pajassaan Siilinjärvellä. Vaikka tuotanto on asuinpaikan vaihtumisen myötä nykyään Savossa, on yritys aidosti arktinen juuriltaan. 


Luonnollista luksusta kotiin ja kylpyyn
Tundra Natural -tuotteet ovat puhtaasti suomalaisia, ekologisia saippua- ja kylpytuotteita, jotka ovat käytännöllisiä lahjaideoita itselle ja ystäville. Perinteisellä menetelmällä käsintehdyt luonnonsaippuat ja shampoot samalla kosteuttavat ihoa ja hoitavat hiuksia ja päänahkaa. Yrttikylvyt rentouttavat mieltä ja virkistävät kehoa. Saippuat valmistetaan käsin omassa pienessä pajassa suurella sydämellä. Yrtit on poimittu omasta metsästä sekä loput hankittu suomalaisilta poimijoilta tai viljelijöiltä. Kaikki tuotteet ovat Avainlippu -merkin saaneet.


Kauneutta luonnosta

Haluna oli kunnioittaa luontoa raaka-aineiden valinnassa, käyttää pohjoisen kasveja ja vieläpä tuoda kauneutta kotiin ja luksusta kylpyyn. Olen myös aina ihaillut luonnon kauneutta, sellaisena kuin se on, ja siksi halusin tuoda sen myös tuotteisiini ja pakkauksiini.  Ja mikä tärkeää, ympäristöystävällisistä tuotteista voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ja antaa toisillekin lahjaksi.”  

https://www.tundranatural.fi/

Tundra Naturalin tuotteet löydät joulutorin herkku&lahja myymälästä (lasikonttimyymälä) nro 17