Kuopion Joulutori

Kerafiikka

kerafiikka

Muodonmuutos maassa lymyilevästä savikikkareesta viimeistellyksi esineeksi on hurjan kiehtova. Esineet ovat tulvillaan energiaa, joka on kulkenut jääkausien läpi ja saanut lopullisen olomuotonsa keramiikkauunin kuumuudessa.

Olen Henriikka Leppänen, pohjoiskarjalainen keraamikko ja muotoilija. Valmistan käsintehtyä keramiikkaa studiollani Joensuussa, kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Haluan luoda ympäristön ja ihmisten kannalta parempia vaihtoehtoja, hyvän elämän keramiikkaa. Tyylini on rouhea ja maanläheinen, työskentelyssäni tärkeitä asioita ovat luonnonmateriaalit, muotoilu ja vastuullisuus. Savi materiaalina inspiroi minua ja saankin ideoita tutkimalla ja tunnustelemalla sen ominaisuuksia. Haluan luoda jotain uutta ja sellaista jossa moderni kohtaa perinteen tyylikkäällä tavalla. Arvostan karjalaisia juuriani ja edustan perinnettä ja modernia yhdistävää käsityötaitoa. Minulle on tärkeää että tuote näyttää ja tuntuu hyvälle, samalla kun se on pitkäikäinen ja yhdisteltävissä monenlaiseen eri tyyliin.

www.kerafiikka.com

KOTINEN-lasikonttimyymälästä löydät kymmenen käsityöyrittäjän valmistamia tuotteita. Yrittäjät ovat pitkän linjan ammattilaisia ja tuotteiden laatutaso on korkea. Tuotteita yhdistää myös se, että ne eivät ole pelkästään esineitä, vaan niillä on vankat juuret suomalaisuudessa. KOTINEN on aidosti KOTImaiNEN!

Kerafiikan tuotteet löydät KOTISEN joulumyymälästä (lasikonttimyymälä) nro 16