Kuopion Joulutori

Kaverini

kaverini

” Yrityksemme tarjoaa sinulle taidetta kankaissa ja sisustusjulisteissa. Olemme pieni, mutta persoonallinen designtalo, jossa kaikki tuotteet syntyy saman pöydän ääressä yhdestä kynästä ja siveltimestä.

Haluamme tuoda markkinoille yksinkertaisia ja persoonallisia tuotteita, jollaisia ei muualta saa, sillä tuotteemme ovat itse piirrettyjä ja suunniteltuja. Meitä inspiroi luonto ja sen karu yksinkertaisuus, joka näkyy taiteessamme.

Kaikki alkoi jouluna 2020 kun aloimme miettiä, miten voisimme yhdistää osaamisemme. Takana oli vuosien kokemus taidejulisteiden myynnistä ja kokemusta löytyi myös kankaiden valmistuksesta. Yhdessä päätimme yhdistää osaamisemme niin, että taidejulisteiden aiheet siirtyisivät myös kankaisiin. Kaverini.fi oli aikaisemmin julistekauppa, mutta nyt samasta kaupasta löydyy laaja valikoima taiteesta valmistettuja tuotteita.

Kumpaakin yrittäjää vie eteenpäin kova intohimo alaa kohtaan. Työt tehdään suurella sydämellä ja koitamme panostaa kovasti kotimaiseen tuotantoon niin paljon kuin se on mahdollista. Kaikki sisustusjulisteet ja -esineet on valmistettu Suomessa kotimaisille materiaaleille. Kankaat valmistetaan Euroopassa. Kaikki ompelutyöt tehdään Suomessa.”

www.kaverini.fi

Kaverini tuotteet löydät joulutorin herkku&lahja myymälästä (lasikonttimyymälä) nro 17