Kuopion Joulutori

Candavon

Nimeni on Marketta Auvinen ja olen pitkän linjan käsityöyrittäjä. Neljännesvuosisadan taival tässä työssä on kuljettanut minut graafisesta suunnittelijasta akvarellimaalariksi, keraamikoksi, kynttilänvalaksi, saippuantekijäksi.. Myös monista eri materiaaleista tehdyt uniikit korut ovat kulkeneet mukanani kaikki nämä vuodet.

Maantieteellisesti polkuni on kulkenut alkuperäisestä kotikaupungistani Helsingistä Vantaan kautta Sipooseen, Porvooseen ja sieltä Lappiin, sitten Ahvenanmaalle, ja nyt jo yli 18 vuotta kotini ja työhuoneeni ovat sijainneet Kymijoen kauniissa maisemissa Kuusankosken Voikkaalla, joka nykyisin kuuluu Kouvolaan. Asuminen ja työskentely Suomen lähes ääripäissä (ja sillä välillä), on antanut vaikutteita hyvin monenlaisista värimaailmoista; pohjoisen ruskan hehkuvista väreistä ja pakkasen pastelleista aina Ahvenanmaan saariston merellisiin sävyihin.

https://www.candavon.fi

KOTINEN-lasikonttimyymälästä löydät kymmenen käsityöyrittäjän valmistamia tuotteita. Yrittäjät ovat pitkän linjan ammattilaisia ja tuotteiden laatutaso on korkea. Tuotteita yhdistää myös se, että ne eivät ole pelkästään esineitä, vaan niillä on vankat juuret suomalaisuudessa. KOTINEN on aidosti KOTImaiNEN!

Candavonin tuotteet löydät KOTISEN myymälästä (lasikonttimyymälä) nro 16