Kuopion Joulutori

Namitupa

Namitupa

Namitupa on perinteinen karamellitehdas, joka sijaitsee pienessä etelä-pohjalaisessa kylässä nimeltä Ilmajoki. Namituvalla on jo vuosikymmenien ajan leivottu käsityönä perinteisiä sokerimakeisia. Vaikka teemme monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan meidät nykyään tunnetaan.

Haluamme tarjota herkullisia salmiakkielämyksiä kaikille. Myös heille joille salmiakki ei terveydellisistä syistä tavallisesti sovi. Erikoisuutena valmistamme myös salmiakkeja, joissa ei ole lainkaan raskausaikana kiellettyä ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

Makuvalikoimasta löytyy perinteisen salmiakin ja klassisten yhdistelmien lisäksi herkullisia ja mielenkiintoisia uusia makuja, joilla tavoittelemme täydellistä makutasapainoa: suolaisuutta, kirpakkuutta, raikkautta, makeutta ja väkevyyttä. Salty Loves, eli Rakkaussalmiakki, on jopa voittanut Salmiakki Finlandia – palkinnon.

Salmiakkien lisäksi Namituvalla valmistuvat hauskan herkulliset Enkelin Eväspussi herkkulahjat. Kotimaiset käsintehdyt jouluiset herkut pakattuina suloisiin ihanilla toivotuksilla varustettuihin pakkauksiin ovat mitä paras lahjaidea.

Vaivattomia ja varmasti mieluisia lahjoja ja joulutervehdyksiä joka tarpeeseen!

www.namitupa.fi

Namituvan tuotteet löydät Joulutorin herkku&lahja myymälästä numero 17